Borgman Coaching
Coaching by Nikki

RCVRY RUN

Per 1 oktober 2022 ben ik gestart met de RCVRY RUN groep in Zoetermeer. In deze groep worden mensen met kanker op verantwoorde wijze sportief (conditie, kracht, balans en coordinatie) begeleid tijdens en na het behandeltraject. In deze trainingsgroep geef ik ook cognitieve fitness oefeningen en stoelyoga. De trainingen vinden plaats op woensdag van 10.30-11.30 uur aan (of in de buurt van) de Voorweg in Zoetermeer. Moet je heel sportief zijn (en/of kunnen hardlopen) om aan te kunnen sluiten bij RCVRY RUN? Nee, dat hoeft niet. Je moet het wel leuk vinden om actief te zijn. Er kan worden gesport tijdens het hele behandeltraject: voor de operatie, tijdens de chemotherapie en bestraling en tijdens het hersteltraject.


Heb je interesse voor deelname aan de RCVRY RUN groep? Mail of bel me gerust even. 


Kosten:

€ 33,- per maand (een (1) training per week)

Losse training € 8,50
Proeftraining is gratis

Wil je actief zijn, maar heb je meer behoefte aan 1 op 1 begeleiding? Laat me dat weten. We kunnen dan samen kijken hoe een en ander vorm te geven is.  


Wandel mee met Stichting Aardedraad

Wil je actief zijn in de vorm van wandelen? Sluit dan aan bij de maandelijkse wandeling (laatste zondag van de maand) met lotgenoten in de omgeving van Zoetermeer. Stichting Aardedraad faciliteert iedere maand in een wandeling. Kijk hier voor meer informatie en aanmelding. 


Helaas werd bij mijn zus eind 2021 borstkanker vastgesteld. Naast verdriet en angst heeft de ziekte ook mooie dingen gebracht. Een van deze mooie dingen is mijn contact met Miranda Boonstra (oprichtster van de Stichting RCVRY RUN - www.rcvryrun.nl). Miranda leidt RCVRY RUN trainers op, zodat er een landelijk netwerk ontstaat van trainers die op een verantwoorde wijze vrouwen met (borst)kanker kunnen begeleiden. RCVRY RUN wil de boodschap verspreiden dat sport en bewegen tijdens kanker een onderdeel moet zijn van het behandeltraject. Over het algemeen ziet men dat een actieve persoon met kanker chemokuren vaak beter kan verdragen en de therapie kan afmaken. Ook heeft een actieve persoon vaak een betere slaapkwaliteit, een gevoel van empowerment en zal na de behandeling beter en sneller herstellen waardoor zij eerder kan participeren in de maatschappij (werk en/of thuis).


E-mailen
Bellen
Info