Borgman Coaching
Coaching by Nikki

Coaching

 

Door middel van coaching bied ik mensen professionele begeleiding bij vraagstukken op het gebied van bijvoorbeeld een gezonde leefstijl, omgaan met angst & stress, zelf de regie over je leven nemen, rouwverwerking en/of ontspanning. De coaching kan op een actieve manier plaatsvinden. Bijvoorbeeld wandelcoaching is een fijne manier van coaching omdat je tijdens de coaching buiten in beweging bent. Dit zorgt voor een heldere geest met frisse gedachten. In geval van een speciale behoefte kunnen we op zoek gaan naar een coachingsvorm die het beste bij je past. Op aanvraag coach ik ook in groepsverband of geef ik groepsvoorlichting over coachingsvraagstukken (bijvoorbeeld over mentale veerkracht, zelf de regie over je leven nemen en rouw- en verliesverwerking). 


Coaching bij Kanker

Coaching bij Kanker is een speciale coachingssvorm waarvoor de basis is ontstaan vanuit de prive-sfeer. Mijn zus kreeg eind 2021 de diagnose borstkanker. Door de opgedane ervaringen uit haar traject en daarna gevolgde cursussen, heb ik besloten om ook coaching aan te bieden na een kanker-diagnose (zowel tijdens het ziekteproces als daarna). Rouwverwerking (eventueel met partner) kan hier ook een onderdeel van zijn. 


Door middel van zowel fysieke als mentale oefeningen kan ik je helpen bij het vinden van antwoorden op vragen die horen horen bij een diagnose kanker. De oefeningen zijn erop gericht om je je zo goed mogelijk te laten voelen. Hoe kun je weer aarden, verbinden en zelf de regie in handen (terug) krijgen? Hoe beter je je voelt, hoe beter je ook de kanker aan kunt. 


Voor een coachingstraject bij kanker kun je me ook vinden in de coachclub van Shit or Shine (https://coachclub.shitorshine.nl/coach/nikki-borgman/).


Alle coachingstrajecten kunnen naar behoefte in samenwerking met een (fysio)therapeut worden opgesteld. 


Wil je meer informatie over een coachingstraject? Mail of bel me gerust even. Na het eerste contactmoment kunnen we de vervolgstappen uitwerken.


Kosten:
€ 100,- per maand (een 1 op 1 coaching/training per week)
Losse coaching € 30,-
Eerste contactmoment is gratis


E-mailen
Bellen
Info